Reklama
 
Blog | Petr Suchánek

Podporuji rodinu

Rodina je jedinný a skutečný model fungování společnosti. O tom se moc rozepisovat nechci, protože to všichni víme a Ti kteří neví, to brzy zjistí.

Určitě každý v rodině máme nějakého živnostníka, podnikatale či jinou osobu, která samostatně podniká a tvoří.

Podporuji osobně jen ty, kteří při svém podnikání myslí na druhé. Vše co dělají, je v duchu poctivém a slušném k lidem a jeho produkty a služby mají skutečný smysl a význam pro ostatní lidi. Buďto přinášejí základní potřeby – jídlo, energii, bydlení, kulturu, pohyb, lásku, zábavu a hry pro děti a dospělé a nebo ulehčují, pomáhají a usnadňují těžkou práci s přinášením výše uvedených základních potřeb.

Zároveň se chovají lidsky ke svým zaměstnancům. Především tím mám na mysli podporu jeho rodiny, zájmů, koníčků, respektování skutečných potřeb a volného času pro odpočinek.

Reklama

Jednoduše nepodporuji podnikatele, kterému jde jen o peníze, byznys, ekonomický růst a další hovadiny.

Dobrých podnikatelů je v České zemi dost, ovšem abychom je mohli vidět, musíme se nejprve zbavit špatného pohledu a pocitu.

Od sametky, přišlo mnoho vychytralců, kteří, podle mého dojmu, měli u nás jen jeden účel a úkol. Rozdělit společnost a vnutit nám, že všichni podnikatelé jsou jedna velká, zlodějská banda. Nebyla, není a nebude to pravda. Naopak velká většina českých podnikatelů je slušných a vytvářejí skutečné hodnoty, služby i výrobky.

Myslím si, že tato partička dělala velké zlodějiny úmyslně a cíleně za podory vlády, bank atd.

Mělo to totiž jakýsi efekt, který pozoruji ještě dnes. Tehdy lidé dále pokračovali ve své závisti a nenávisti, vůči čemukoli nezávislému a skutečně svobodnému tak, jak to bylo zvykem za totáče. Nic se tehdy nezměnilo a většina pokračovala dál v tom, na co byla zvyklá.

Tento fakt nahrál vychytralcům, kteří měli jen jedinou ambici, vše rozkrást a prodat do zahraničí. Pak zde propašovat nadnárodní giganty ze všech oblastí průmyslu i financí, které budou znovu likvidovat ty chtivé samostatnosti a svobody.

Doba se mění a konečně nám Čechům došlo, o co tady dvacet let šlo. Konečně. Jsem rád a jdu pomáhat své rodině v podnikání. Za tuto pomoc chci jen minimum, které pokryje základní potřeby pro mou rodinu. Jen to, abychom měli co jíst a kde bydlet a já mohl dál psát svobodné a nezávislé články, kdykoli, o komkoli, o čemkoli a kdekoli 🙂