Reklama
 
Blog | Petr Suchánek

Jsem – teď a tady

Prostřednictvím tohoto článku, Vás přiměju podívat se do sebe i na sebe, aby mohlo dojít ke spojení s Vašim vyšším Já, které všichni máme bez rozdílu. Někteří začnete vnímat svět jinak, než dosud.

Pokud ovšem nechcete, dále tento článek nečtěte, spojení může fungovat jen tehdy, když člověk sám chce a věří si.

Slova čtěte velmi pomalu a klidně, nejlépe až doma večer po práci a o samotě.

Potřebujete jen svou důvěru. Článek píšete Vy, vypusťte rozpaky, myšlení a myšlenky. Odhoďte na chvíli předsudky, ego a přesvědčení, že všechno vím. Následující slova představují pouhé pocity.

Reklama

 

Pohodlně se usadím, uklidním a uvolním se .

 

Pociťuji stav uvolnění a zároveň přítok energie, soustředím se na pravidelné dýchání, aby přišel intenzívní pocit přílivu energie.

Energii nechám v sobě procházet a pomáhám si uvolněným dýcháním. Povoluji všechny svaly a nechávám se unášet pocitem.  Otevírám všechny smysly a vnímám vše kolem sebe, tak že se mě to netýká, dívám se před sebe a vidím zároveň na pravo i na levo, moje vědomí se rozpíná do šířky, začínám si uvědomovat široké periferní vidění, všechno vidím v jednom okamžiku najednou, to co je v pravo i v levo i přede mnou najednou vidím v jednom okamžiku, začínají se mi zostřovat i ostatní smysly, slyším najednou všechny zvuky, ale nevnímám jejich obsah, plně si uvědomuji otevřenou mysl a volně nechávám prostupovat vše kolem skrze mě, soustředím se stále na pravidelné dýchání a uvolňuji poslední zatnuté svaly, přichází teplo a nechávám jej prostupovat tělem a volně rozlévat.

Uvolním se, zapomínám na všechny starosti, odhazuji všechny předsudky, obavy, jakýkoli strach a povinnosti a  v klidu dál čtu tyto slova, které nemají žádný obsah ani význam, uvědomuji si jen to, že teď a tady jsem v tomto přítomném okamžiku a užívám si opojný pocit klidu, který se ve mě rozlévá, jako moře. Dál čtu tyto slova bez obsahu a stále se soustředím na mou otevřenou mysl, která je jasnější a jasnější, mysl se uklidnila a její neklidné výpady vnímám jen okrajově bez povšimnutí bez odezvy, chci jen dál číst a užívat si pocity klidu a lásky, láska se rozlévá po těle a pociťuji obrovské uvolnění, které mě pomalu přivádí ke spojení s vyšším Já, žádám své vyšší Já, pomoz mi, prosím, se spojením a pomoz mi načerpat energii a informace z vesmíru, prosím mé vyšší Já, bože, vesmíre, naplň mě nyní energií a pomoz mi nalézt cestu ke spojení s vesmírem, za vše se omlouvám a prosím za odpuštění, předej mi prosím energií informace, které mě posunou vpřed a pomohou mi žít skutečný svobodný život, chci být sám sebou, chci mít spokojený, klidný život, plný dostatku a lásky, spokojený a svobodný život přeji i všemu živému na zemi a v celém vesmíru, děkuji a pokračuji ve čtení slov a nechávám na sebe působit energii, která přichází. Dále si představuji nádhernou jarní slunečnou přírodu a lidi, které z celého srdce miluji, dále jen tak sedím a pokračuji beze slov  jsem, jsem, jsem, jsem jsem, jsem ….. ……. …… …….. ……… ……… ………………… …….. …….. ……… ……… ……. …… ……………. …………. …….. ……… ………. ………… …………. …… ………. ………………………. ………………. ……… ……. ………. ……….. ……… ……….. …..