Reklama
 
Blog | Petr Suchánek

Ovládání světa, aneb jak se brzy můžeme stát ovcemi.

Víte o chemtrails ?

Chemická příšernost a zrůdnost, která nemá v lidské historii obdoby. Jsem šokovaný, co se za našimi zády děje.

Víte o chemtrails ?

Příšernost a zrůdnost, která nemá v lidské historii obdoby.

Proč nemáme blankytně modrou oblohu, proč je pořád v nějaké šedém oparu ? Čím dál více, se to zhoršuje. Do nedávna jsem jen měl divný pocit, ale když jsem se začal zajímat o téma chemtrails, začalo mi v hlavě svítat. Dneska to již pozoruji denně a je mi jasné o co se na obloze jedná. Néé krátké čáry za tryskovými motory, ale ty dlouhé, které z obzoru vůbec nemizí. Myslel jsem si že je to kachna, ale když jsem oblohu pozoroval detailně uviděl jsem, že ty krátké contrails mizí téměř do pár minut, ale jiné čáry  na obloze zůstávají a křižují se s dalšími až po čase vytvoří umělý opar, či mračna.

 

Reklama

Ukázka, jak vypadá obloha po chemtrails z vesmíru.

zdroj:jamesbirkett – www.youtube.com

 

Pozorování ze země – od 3 minuty lze vidět jasné kobercové lety v synchronizované zatáčce.

zdroj: afinabul  – www.youtube.com

 

Chemtrails na Primě

 

Po zhlédnutí dokumentu http://dokumentarni.tv/zivotni-prostredi/co-to-na-svet-sprejuji-what-in-the-world-are-they-spraying

a přečtení faktů na blogu http://jaroslavkrejci.blog.idnes.cz/c/176575/Ministerstvo-zivotniho-prostredi-CR-opatrne-pripousti-chemtrails.html (zpráva z ministerstva životního prostředí potvrzuje zvýšený výskyt hliníku i na našem uzemí) zjistíte, že se skutečně něco příšerného děje a spousta lidí o tom nemá ani tušení.

O co jde ?

Především hliník, který je vypouštěn chemtrails do ovzduší překračuje limity 60 000krát a v těle se kumuluje a pomalu nás zabíjí. Hliník se nemá jak vyplavit z těla. Když překročí určitou hranici, zabije nás, nebo skončíme s neurologickými poškozeními. (například velmi rychlý nárůst Alzheimerovy choroby v USA i v Evropě). V USA mají tuny důkazů o překročených limitech hliníku v ovzduší, půdě i ve vodě. Dokonce i na Havai  přicházejí tyto mračna hliníku zafoukané větrem a pomalu jim odumírá vegetace. Výjimkou není ani Evropa. Jen vzorky zkoumané z Asie byly v normálu.

Kdo za tím je ?

GEOinženýrství, které vznikalo pod záštitou zastavení globálního oteplování, dnes denně společně s vládami a armádou, realizuje tisíce letů nad našimi hlavami a pouští na nás tuny hliníku a dalších látek, které kontaminují veškeré organismy.

Chtějí nám opravdu pomoci ? Proč by nám, ale pomáhali právě jedovatým hliníkem ?

Ano, pomoci nám zemřít, nebo se stát nesoběstačnými. Moc dobře ví, že hliník se usazuje (kumuluje) ve všech organismech a je absorbován rostlinami, kontaminuje vodu, půdu prostě vše. Příroda i my, pomalu umíráme.

Další pomoc ?

Ovšem na druhé straně (jako naše spása a záchrana) vznikají zemědělské giganty, které geneticky modifikují potraviny, mezi nimiž jsou i rostliny odolné proti absorpci hliníku a dalším chemikáliím.

Ano, jeden velký byznys, který je detailně promyšlený a má z lidí udělat nesoběstačné, hloupé, a absolutně pokorné ovce. Už nebudeme mít možnost pěstovat potraviny, biopotraviny, být svobodní, mít své statky, budeme závislí na gigantických společnostech, které budou produkovat geneticky upravené potraviny a my všichni je budeme prosit a tvrdě za to platit, aby nám něco dali.

 

zdroj: http://dokumentarni.tv/zivotni-prostredi/co-to-na-svet-sprejuji-what-in-the-world-are-they-spraying

 

abych ovce zcela neurazil – zde odkaz s omluvou 🙂

http://hobby.idnes.cz/ovce-jsou-jako-lide-v-davu-tupe-jako-individuality-prekvapive-inteligentni-zjistili-vedci-g8k-/hobby-mazlicci.asp?c=A110215_111947_hobby-mazlicci_bma

 

Odkazy:

http://www.chemtrail.de/html/divtexte.html

– tento stačí přeložit sice kvalita překladu nic moc, ale stačí pro pochopení