Reklama
 
Blog | Petr Suchánek

Permanentní energie, prý neexistuje.

Moc, strach, lež, otroctví  vs.  Svoboda, láska, pravda, volná permanentní energie. O co tu vlastně jde ?

Sám přesně ještě nevím, ale vidím varovné signály na všech úrovních těchto protikladů. Tento článek je spíše má hypotéza a rozhodně ji nepředkládám jako dogma, či pravdu jedinnou. Ostatně v tomto duchu píši všechny články.

Nicméně cítím, že jsem velmi, velmi blízko. O moci a svobodě, tedy snahách NWO a o základním příjmu jsem již své napsal. Také o strachu a lásce jsem napsal pár článků. Co jsem ještě nenapsal? Nepsal jsem o pravdě a lži, a volné permanentní energii.

Tímto článkem se pokusím předešlé články a videa propojit, jako korálky provázkem. Věřím, že jako celek na Vás zanechá trochu jiný dojem, než jeden článek jedinný.

Reklama

Dnes tedy o pravdě a lži, a volné permanentní energii.

Již na škole ve fyzice jsem měl „pitomé otázky“ na téma perpetum mobile. Prý jsou vždy ztráty a ty někam vyprchají řekl profesor. Kam ? Proč ? – podobné otázky vůbec nebyly pochuti, až mě nakonec odbyl větou: „Možná s dlouhou výdrží, ale ne věčnou“  Aha, tak to už zní lépe – vyměnit ložiska, nebo jiné optřebované díly je potřeba vždy a zní to logicky.

O magnetismu ani nemluvě. V učebnicích jen pár siločar, pak na magnet jsme přiložili papír, nasypali kovové piliny a to bylo vše.

Nyní zjišťuji, že již existuje široká škála.

Možností k získání volných energií je spousta, avšak nyní se rozmohl jeden opravdu „velký nešvar „ – vyrábět skoro perpetum mobile za použití nejsilnějších neodymových magnetů, přesněji „Perendev magnetic motor“ a „v-gate motor“

 

perendev magnetic motor

 

v-gate motor

 

v-gate motor jednodušeji

 

Ruský ultra efektivní magnetický motor

 

Japonský hybridní magnetický  motor kombinovaný s elektřinou.

 

MAGNET ONLY MOTOR from SOUTH KOREA

   

 

Jak si to ti ovlivnitelní a nesamostatně přemýšlející lidé, vůbec mohou dovolit, něco podobného vymýšlet. Mají přece makat a neosamostatňovat se. Najednou si každý může vyrobit perendev motor, na něj připojit alternátor a ČEZU zamávat, pápá.

Také pak každý měsíc pozoruji, jak jedno video s podobnými věcičkami, končí v zrnitém módu, jako by je nějaký virus videa napadl. Divné.

A také to již přináší spekulace a snahy o ovládnutí nerostných surovin, viz.otevřený dopis níže ?

Žádost o nabídku na zhotovení neodymových magnetů na míru

Vážená zákaznice
Vážený zákazníku

V současné době mají naši dodavatelé z Číny obtíže obstarat nám k výrobě magnetů potřebné suroviny včas a v dostatečném množství. Následkem toho se na přechodnou dobu zříkáme toho, abychom Vám nabízeli magnety zhotovené na míru. Riziko, že by se dodávka opozdila a tím by došlo k porušení výrobního procesu, bychom Vám rádi ušetřili.

Jakmile se situace na trhu surovin uklidní a naši dodavatelé budou schopni opět spolehlivě dodržovat smluvené lhůty, budeme Vám moci opět nabízet magnety zhotovené na míru. Do té doby bychom Vás rádi poprosili, abyste se v našem širokém sortimentu poohlédli po vhodných a ihned dodavatelných magnetech.

Aktuální těžká situace surovin vzácných zemin a obzvláště neodymu, který tvoří až 30% součást našich Supermagnetů, souvisí s umělým snížením nabídky čínskou vládou. Více informací na toto téma: http://www.supermagnete.de/cze/faq/price

Prosíme o pochopení.

Gottmadingen, 23.03.2011
Matthias Ackermann, jednatel společnosti

Více na – http://www.supermagnete.de/cze/custom_form.php

 

Proč jsou Rusové a Japonci pro USA nebezpeční ?

Pokud Vás magnetismus více zaujal, doporučuji zhlédnout toto delší video.

http://rutube.ru/tracks/3102123.html

 

Když se pokusíte alespoň trochu pátrat, najdete auta na vodu HHO gas – hydrogen and oxygen gas, testatiku a další …

http://www.disident-press.cz/potlacovani-pristroju-na-volnou-energii-aneb-vynalezci-a-varovani-matky-zeme-_eric-mason_