Reklama
 
Blog | Petr Suchánek

Referendum jinak

Média si z nás dělají srandu. Když se podívám na čínský web http://www.china.org.cn/ a čtu informace zcela odlišné například o Lybii, nebo když projdu web www.hptruth.info.

Další překvapení na serveru http://dokumentarni.tv/utoky-z-11-9-2001/loose-change-9-11-americky-prevrat-an-american-coup – video nelze přehrát, bylo smazáno z Youtube. Ještě nedávno jsem si jej pouštěl a díval jsem se na něj a chtěl jsem jej teď přehrát známému. Nakonec jsem jej našel na jiném serveru, ale již bez českých titulků a musel jsem improvizovat.

Nechci říkat, že ten či onen dokument, nebo článek je celá pravda, jinak řečeno absolutní celou pravdu v jednom dokumentu nebo článku nelze popsat. Je mi jasné, že pro komplexní obrázek skutečné reality je třeba vidět mnohem více dokumentů a různých článků od různých lidí. Je velmi důležité ovšem pochopit, že mainstreamová média (TV) dnes čelí časovému a finančnímu tlaku, který je na ně vyvíjen a nejsou schopna přinést skutečnou, vyváženou informaci o dění ve světě. Zkrátka, nelze je vinit ze systému, který zde funguje. Tento systém jsme si pomohli vytvořit všichni a dnes vídáme v televizi to co jsme chtěli –  lež a iluzi.

Díky internetu a facebooku konečně máme necenzurovaných, čili pravdivých informací dostatek. Informací, které ten či onen považuje za pravdu, skutečnou dle svého vnímání a chápání. Jako lidstvo dnes máme nástroj, který nás sjednocuje v základních myšlenkách života a smrti a můžeme tak společně čelit lidem, kteří se nám snaží naše sny o spokojeném a láskyplném životě ničit.

Reklama

Od zaregistrování se na facebooku jsem již viděl desítky dokumentárních filmů a článků, které jsou psány zcela jiným jazykem a myšlenkami. Jsou to dokumenty a články různých lidí, z různých zájmových skupin z různých částí světa a různé barvy pleti. Ale ejhle, všichni píší a natáčejí a objevují stejnou společnou věc, skutečnou svobodu, skutečnou pravdu a nyní společně touží po skutečném životě ve kterém nefiguruje ani politika, ani peníze, ani zbraně, ani nedostatek energie a potravin.

Všechny necenzurované polopravdy (informace), tak získávají nový rozměr – pravdu celkovou a skutečnou, která nám byla do dnešních dnů ukrytá. Pravda o sobě samých.

Celé věky je nám říkáno, že lidé strach potřebují. Je to skutečná pravda ? Potřebujeme umělý  strach ? Doposud jsme dostávali mega dávky umělého strachu, chcete jej stále, nebo chcete prožívat lásku ?

Jste ochotni vzít svůj život pevně do ruky a přiznat si, že do teď jste se dobrovolně nechávali unášet systémem s falešnými autoritami a přitom jste jasně cítili, že jedinná autorita jste Vy sami pro sebe a nikdo jiný Vám nemůže nic nařizovat, či Vás jinak řídit ? Že sami vnitřně cítíte a dobře víte, co je opravdu správné a co není ?

Záleží na Vás, jak se rozhodnete, ale možnost volby tu rozhodně je, byla a bude. Nemusíte mít strach z konce světa, nemusíte mít strach z války, nemusíte mít strach z ničeho, ale musíte chtít jedno, rozhodnout se žít svůj vlastní život, bez falešných autorit, symbolů-peněz, strachu atd. Najděte své skutečné Já a odložte ego. Všechny odpovědi na Vaše otázky, pak naleznete v kolektivním nevědomí, které zahrnuje odpovědi na otázky podstaty bytí a podstaty celého vesmíru. Není to nic nového, podrobně se tomu věnuje Psychologie nevědomí – kolektivní nevědomí od Carla Gustava Junga.

Jsem pro, aby jsme se zcela osamostatnili. Jsem pro zrušit parlament a začít schvalovat a navrhovat potřebné věci a zákony pomocí internetu a facebooku do té doby, než poznáme, že nepotřebujeme ani to 🙂

 

         – pro češtinu stačí kliknout na CC

 

http://dokumentarni.tv/spolecnost/us-now

http://dokumentarni.tv/spolecnost/tajemny-program-zasvecenych-esoteric-agenda

http://www.biotronik-suchankova.cz/referendum-jinak.htm