Reklama
 
Blog | Petr Suchánek

12.000,- Kč navíc pro 4000 lékařů

Snadný způsob, jak velký problém vyřešit ? Přidejme lékařům peníze, ale chtějme od nich služby, které dnes chybí. Máte pocit, že se Vám lékaři věnují 100% a že Vám naslouchají ? Opravdu se snaží najít řešení Vašeho problému ? Nese skutečně lékař zodpovědnost za Vaše zdraví ?

 

Přidejme pánům lékařům peníze, které chtějí.

Je to stále dokola. Všichni se musíme uskromnit, šetří se úplně všude. Rodiny ztratily část svých peněz, zaměstnanci ve firmách také, platy mají sníženy i soudci, učitelé, policisté, hasiči, snížily se příspěvky na postižené děti, zkrátka všude. Všichni si uvědomujeme nutnost začít přemýšet, kam finance opravdu dáme a jestli naše potřeby jsou skutečnými potřebami.

Ovšem někteří lékaři, přesněji ty čtyři tisíce lékařů, to stále nějak nemůže pochopit. Proč pak ? Nikdo jim peníze brát nechtěl. Možná to byla chyba, možná jsme jim měli platy taky snížit.

Reklama

Jak nynější patovou situaci vyřešit?

Mám jedno řešení, které by se Vám mohlo líbit, já osobně jsem pro. Přidejme 12.000,- Kč pánům lékařům, ale pouze těm, kteří o ně tak urputně, až zběsile usilují. Přidejme, ale chtějme od těchto čtyřech tisíc lékařů něco navíc.

 

První podmínka:

Každý z těchto lékařů, bude nosit na krku cedulku, na které bude napsáno „Jsem jeden ze čtyřech tisíc lékařů, který dostal přidáno 12.000,- Kč a jsem ochoten se Vám 100% věnovat.

 

Druhá podmínka:

Bude veřejně dostupný jmenný seznam těchto lékařů a samozřejmě i jejich adresa, pracoviště a další kontaktní údaje.

 

„Věřím, že někteří si to nejspíše rozmyslí a ustoupí od vydírání. Ti ostatní budou veřejnosti na očích a budou muset přinést do zdravotnictví lepší přístup k pacientům a více služeb.“